Våre hester

Vi har nå 7 ponnier/hester.

 

Loke er en flott høyreist nordlandshest på 25 år som nå er deltidspensjonist etter lang tjeneste i rideskolen.

Lotta er en 23 år gammel sprangponni som har gått som konkurranseponni i mange år. Hun har mye motor, men er utrolig snill i all håndtering.

Jack the Biscuit er stallens eget oppdrett  på 6 år, etter Petit og Sir Cisco.  Han er stallens maskot da medfødt beinstillingsfeil stanset videre utvikling som ridehest.

Lucita er en kjempesøt welchponni på 15 år som både hopper bra og går fint dressur. Hun er kat III, så hun brukes både på spesialkurs og knøttetimer.

Langklopp’s Samantha (19 år) er selveste prinsesseponnien. En fantastisk snill ponni som elsker kos og oppmerksomhet, og som kan veldig mye. Hun har gått høye klasser sprang og LA dressur.

Eowyn (15 år) kom til oss i august 2017 og er blanding av norsk kaldblods og varmblods ridehest.  Hun går nå på kombikurs og fungerer veldig bra i rideskolen.

Miss Graceful er vårt nyeste medlem i flokken. Hun har vært til omskolering siden mars, og vil være klar for rideskolen til høsten 2020. Grace har tidligere vært løpshest, men har tatt omskoleringen veldig fint. Veldig søt og snill i all håndtering.

Alle rideskolehestene blir ridd gjennom jevnlig enten av Beate eller av stallens dyktige instruktører og assistenter, og de bærer alle preg av å være en harmonisk gjeng med glimt i øyet, fremdrift og personlighet.  I helger og ferier lar vi rideskolehestene våre gå mest mulig på tur for å ivareta en god psyke samt en sunn kropp. Sommerferien blir tilbragt på gårdens beiter, og da har alle helt fri.

« av 2 »
Last Modified on 16.06.2020
This entry was posted in Bilder
Bookmark this article Våre hester