Off

Våre hester

Vi har nå 8 shetlandsponnier/ponnier/hester.

Shetlandsponnien vår heter Vesla.

Vesla er en supersnill eldre dame på 28 år som er deltidspensjonist. Hun brukes av de aller minste.

Loke er en flott høyreist nordlandshest på 23 år som nå er deltidspensjonist etter lang tjeneste i rideskolen.

Petit er en 14 årig svensk halvblods etter dressurhingsten Sack,  som er moren til Jack the Biscuit. Petit er ikke lenger i trening grunnet gaffelbåndskade, men er en del av gjengen og brukes til puss/stell og skritteturer.

Lotta er en 21 år gammel sprangponni som har gått som konkurranseponni i mange år. Hun har mye motor, men er utrolig snill i all håndtering.

Jack the Biscuit er stallens eget oppdrett  på 4 år, etter Petit og Sir Cisco.  Han er under innridning, og trenes i tillegg mye fra bakken.

Lucita er en kjempesøt welchponni på 13 år som både hopper bra og går fint dressur. Hun er kat III, så hun brukes både på spesialkurs og knøttetimer. Lucy som hun kalles til daglig, deltar også på sprangstevner med Elise.

Langklopp’s Samantha (18 år) er selveste prinsesseponnien. Hun er hovedsakelig privatponnien til Elise, men deltar på enkelte ridetimer også. En fantastisk snill ponni som elsker kos og oppmerksomhet.

Eowyn (13 år) kom til oss i august 2017 og er blanding av norsk kaldblods og varmblods ridehest.  Hun er fortsatt under utdanning, men fungerer veldig bra i rideskolen.

Alle rideskolehestene blir ridd gjennom jevnlig enten av Beate eller av stallens dyktige instruktører og assistenter, og de bærer alle preg av å være en harmonisk gjeng med glimt i øyet, fremdrift og personlighet.  I helger og ferier lar vi rideskolehestene våre gå mest mulig på tur for å ivareta en god psyke samt en sunn kropp. Sommerferien blir tilbragt på gårdens beiter, og da har alle helt fri.

« 1 of 2 »
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.